Αραβίδης: «Κάναμε το παιχνίδι μας, δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε»

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis4Ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΚ μέσα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος με το γκολ του έβαλε την Ενωση μπροστά στο 14’.

Ο Αραβίδης μετά το τέλος του αγώνα είπε «Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ηρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κληθήκαμε να το κάνουμε και τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Το πρέσινγκ το δουλεύουμε με τον κόουτς από την αρχή της χρονιάς, παίξαμε όπως θέλουμε, για να είμαστε μεγάλη ομάδα. Κρατάω και αυτό το γκολ που πέτυχα. Μην γελιόμαστε, είναι διπλά τα ματς. Με κάτω το κεφάλι, κοιτάμε το επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Έχουμε χρόνο για το Κύπελλο».

Στην μικτή ζώνη, ο Αραβίδης είπε στους δημοσιογράφους «Παίζαμε σε δύσκολη έδρα, με ομάδα ειδικών συνθηκών να κάνουμε ότι κάνουμε κάθε φορά. Δεν αλλάξαμε το σύστημα μας. Πιέσαμε από την αρχή. Το καταφέραμε. Κρατήσαμε ως το τέλος και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα φεύγαμε με τη νίκη από εδώ μέσα.
Για μένα η ΑΕΚ μετρά τις δυνάμεις της από πέρυσι, δοκιμάζεται σε δύο κατηγορίες που δεν της ήξερες, αλλά αυτά τα ματς δίνουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, να κερδίσουμε Αχαρναϊκό και μετά θα δούμε την ρεβάνς.
Όταν παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας, θα είμαστε πιο ανεβασμένοι και θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά μέχρι τότε έχουμε άλλα κρίσιμα ματς. Και πρέπει βασικά να μείνουμε στην κορυφή για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X