Δέλλας: «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και στα 90 λεπτά, μπορούσαμε τη νίκη και με σκορ»

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas aravidisΠαρά το πολύ καλό αποτέλεσμα, ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος μεν, προσγειωμένος δε στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε χαρακτηριστικά «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη ένα ματς και έδειξαν τι ομάδα είμαστε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο. Νομίζω και στα 90 λεπτά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, μπορούσαμε και τη νίκη και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο τυχεροί στις φάσεις μας. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει στο πως παίζει πια, είναι στρωμένος και παίζει γρήγορα. Θα είχαμε δύσκολο έργο, αλλά τα καταφέραμε. Τελείωσε το ματς. Στο δεύτερο ματς θα είναι πιο δύσκολα τα ματς. Τώρα πάμε ξανά στο πρωτάθλημα, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να έχουμε μεγάλα ντέρμπι και του χρόνου. Ο καλύτερος να κερδίζει, να έχουμε όμορφα ντέρμπι. Πολλά μπράβο ξανά στα παιδιά. Για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Ηρθαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Τελείωσε τώρα ο αγώνας».

«Χτίζουμε από πέρσι σιγά-σιγά πάλι την ομάδα με πολλή δουλειά, λίγα λόγια, φαίνεται σιγά- σιγά η δουλειά μας, έχουμε δρόμο δεν πρέπει να μείνουμε σε τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα να μας βγάλει από στόχο, που είναι να ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ και να ολοκληρώσουμε στόχο. Αισιοδοξία σίγουρα, έχουμε παιδιά με φιλοδοξίες, όνειρα, τα μοιράζονται μεταξύ τους και τα βγάζουν γήπεδο.

Η ομάδα σας έδειξε πολύ δουλεμένη. Θεωρείτε ότι σας διευκόλυνε Ολυμπιακός με τις οχτώ αλλαγές;

«Ολοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πρώτης γραμμής, όποιος κι αν έπαιζε θα κάναμε ίδιο παιχνίδι, ίδια λογική. Ποτέ δεν ξέρεις το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να έχεις νοοτροπία και φιλοσοφία, αυτό προσπαθώ να περάσω όποιος και αν αντίπαλος να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε, έχουμε μάθει και δουλέψει. Μην ξεχνάμε είμαστε νέα ομάδα, χτίστηκε αυτή το καλοκαίρι, μέσα από δουλειά και προσπάθεια και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν θα σταματήσουμε, αυτό θα ήταν λάθος μας. Θεωρώ το δεύτερο ματς πιο δύσκολο».

Αν θεωρείτε έχουν αυξηθεί πιθανότητες πρόκρισης σε σχέση με πριν το ματς και αν αυτό γεμίζει άγχος τους παίκτες σας;

«Σίγουρα ένα αποτέλεσμα με γκολ εκτός έδρας δίνει ένα μικρό αβαντάζ, πρέπει να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός και δουλεμένος, το τελευταίο διάστημα είναι πιεστικός, κυκλοφορεί μπάλα με τον νέο προπονητή του, αν μείνουμε στο ματς θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος. Κυριακή έχουμε πολύ δύσκολο ματς, να επικεντρωθούμε σ’ αυτό.

Σας αφήνει πίκρα το τελικό αποτέλεσμα;

«Σίγουρα το σκορ μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί και τυχεροί. Εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε πολύ. Ετσι όμως είναι το ματς, φάσεις γίνονται γκολ μπαίνουν και δεν μπαίνουν. Κρατάμε την εμφάνιση και κοιτάμε μπροστά».

Ηταν εξετάσεις για πολλούς παίκτες για την επόμενη σεζόν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν υψηλό επίπεδο;

«Δεν το θεωρώ έτσι. Εξετάσεις είναι κάθε μέρα και κάθε παιχνίδι. Η παράσταση είναι κάθε Κυριακή που παίζεις. Αν δεν ξέρεις τα λόγια σου καλά δεν θα είναι σωστή παράσταση. Εχουν όνειρα, έχουμε φτιάξει ομάδα με καλούς χαρακτήρες που είναι πολύ σημαντικό, προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ομάδα, θα είναι ευχής έργο να είναι όλοι του χρόνου, αλλά είναι νωρίς, θα αξιολογηθούν. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο προσπαθούν και γράφουν δική τους ιστορία στην ΑΕΚ γιατί ξεκίνησαν από μηδέν. Όλα τα παιδιά δουλεύουν για το καλό της ομάδας».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X