Εργα και ημέρες του Λαμπρόπουλου απέναντι στην ΑΕΚ πριν το Καραϊσκάκη (VIDEO)

Εργα και ημέρες του Λαμπρόπουλου απέναντι στην ΑΕΚ πριν το Καραϊσκάκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-atromitos-αεκ-ατρομητοςΣτην ΑΕΚ έδειξαν προβληματισμένοι έπειτα από τον ορισμό του άπειρου Λαμπρόπουλου στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (και βέβαια, τον ορισμό πρόκληση του Αρετόπουλου – του γνωστού συνδέσμου Τρικάλων της γκρανκάσας – ως 4ου στο ματς. Αλλωστε, το παρελθόν του Λαμπρόπουλου σε ματς που έχει σφυρίξει με την Ενωση, σηκώνουν πολύ κουβέντα με αποκορύφωμα όσα έγιναν τον Ιανουάριο πριν από πέντε χρόνια.

Η ΑΕΚ υποδεχόταν τον Ατρόμητο, με νωπές τις δάφνες από το μεγάλο διπλό επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με τις δύο γκολάρες του Σκόκο. Ο Βασσάρας έβαλε τον Λαμπρόπουλο και έγιναν πράγματα και θαύματα. Ένα ματς που η Ενωση έδειχνε να το καθαρίζει εύκολα με 3-1, μετατράπηκε σε 3-3. Ο Λαμπρόπουλος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Τάτου, υποστηρίζοντας πως αρχικά το έκανε ο Μάκος και στη συνέχεια ο Μαϊστόροβιτς.

Η οργή ξεχείλιζε. «Ο διαιτητής μου είπε ό,τι εγώ έκανα το πέναλτι, αλλά δεν άγγιξα καν τον Τάτο», έλεγε ο Μάκος, ενώ έντονα εκνευρισμένος ήταν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Λαμπρόπουλος είχε ανεχτεί έπειτα το παιχνίδι με τον χρόνο που έκαναν οι παίκτες του Ατρόμητου, με συνεχείς καθυστερήσεις και δίχως να παιχτεί ποδόσφαιρο. Αυτή ήταν η τρίτη και τελευταία φορά που σφύριξε την ΑΕΚ ο διαιτητής από την Ηλεία.

Είχαν προηγηθεί τον Ιανουάριο του ’09 η παρουσία του στο πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη και τη νίκη επί του Ηρακλή με γκολ του Μπλάνκο. Ένα μήνα έπειτα, ήταν διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, που βρήκε νικήτρια την Ενωση με 2-1, με γκολ των Εντίνιο και Μπλάνκο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”6BEHrPJIhl8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”BJ6dLpr2RhA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”KkzZA68b23E” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X