Μπακάκης: «Την ψυχή μας στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Μπακάκης στο enwsi.gr: «Με πάθος και θέληση να πάρουμε την πρόκριση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bakakis1Στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί των Χανίων (4-1), τονίζοντας πως οι παίκτες θα δώσουν και την ψυχή τους για να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OTE-TV:

«Είχαμε ανάγκη αυτήν τη νίκη, μετά το αποτέλεσμα με τον Απόλλων Σμύρνης. Τη θέλαμε και για τους τρεις βαθμούς αλλά και για το γόητρο και για να πάρουμε ψυχολογικό αβαντάζ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό που είναι πάρα πολύ σημαντικός», ανέφερε αρχικά.

Για το τι να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ από τους παίκτες: «Να περιμένουν πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε την πρόκριση για να δείξουμε πως η ΑΕΚ φτιάχνει κάτι καλό. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να πιάσουμε καλή απόδοση και μας βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουμε στο προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X