«Δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα με την ΑΕΚ»

«Δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

troumpoukis1_610_400Το γεγονός του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Α.Ο. Χανιά με γηπεδούχους τους “κιτρινόμαυρους” επαναφέρει στη μνήμη το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήταν πριν από πολλά-πολλά χρόνια για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν 21 Δεκεμβρίου 1977 λοιπόν, όταν ο ΑΟΧ είχε επισκεφτεί το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να παίξει σε νοκ-άουτ ματς με την “μεγάλη” ΑΕΚ. Τα Χανιά, ομάδα τότε της Β’ Εθνικής, είχαν γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 6-1. Το μοναδικό γκολ τους ο Βαγγέλης Τρουμπούκης που με την ευκαιρία, παραχώρησε τις εξής δηλώσεις στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”:

«Τότε παίζαμε με την ΑΕΚ… Δεν παίζαμε ούτε με την Καλαμάτα ούτε με τη Σαλαμίνα. Με την “μεγάλη” ΑΕΚ, του Παπαϊωάννου, του Σταθόπουλου και πολλών άλλων. Η ΑΕΚ είχε 20 παίκτες, όπου σχεδόν όλοι ήταν Ελληνες. Πήγαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, παίξαμε, ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Δεν γινόταν να μην χάσουμε. Είχαμε κι εμείς ορισμένους παίκτες, αλλά δεν μπορούσες να τα βγάλεις πέρα με την ΑΕΚ. Ήταν ομάδα από τις καλύτερες στην Ελλάδα».

Πηγή: athlitiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X