Με Σαρρή στόπερ και Ρόβα δίπλα στον Ανάκογλου, η δοκιμή Δέλλα ενόψει Χανίων

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevic sarrisΤις προηγούμενες ημέρες ο Τραϊανός Δέλλας φανέρωνε τον “προβληματισμό” του για το ποιους παίκτες θα επιλέξει για την ενδεκάδα του αγώνα με τα Χανιά. Έχοντας κατά νου ότι θα πρέπει να κάνει διαχείριση ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακο.

Ο προπονητής χθες έδειξε αρχικά σε ποιους παίκτες υπολογίζει για την επιθετική τετράδα. Αλλά σήμερα είχαμε ξεκαθάρισμα του πλάνου του ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κρήτης.

Έτσι σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε νωρίτερα στα Σπάτα ο Δέλλας επέλεξε τον Σαρρή δίπλα στον Λαμπρόπουλο για τα στόπερ, ενώ δεξιά και αριστερά είχε τον Μπακάκη και τον Πεταυράκη αντίστοιχα.

Στην μεσαία γραμμή ο Δημήτρης Ανάκογλου φαίνεται ότι θα έχει “ταίρι” τον Βασίλη Ρόβα, με τον Δέλλα να αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Γιόχανσον, υπολογίζοντας πιθανόν στη παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επιθετική γραμμή δεν άλλαξε και απαρτιζόταν από τους  Μπαρμπόσα (αριστερά), Ντούνη (δεξιά), Ντακόλ και Μπρέσεβιτς.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X