Παπαδόπουλος: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, εμείς θέλουμε τη νίκη"

Παπαδόπουλος: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, εμείς θέλουμε τη νίκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soulisΟ Σούλης Παπαδόπουλος επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στον πάγκο της ομάδας των Χανιών και την Κυριακή θα αγωνιστεί αντίπαλος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης ξεκαθάρισε ότι τα Χανιά θα παίξουν στην Αθήνα με στόχο τη νίκη, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι στην ΑΕΚ ίσως να σκέφτονται το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Αήττητη στο πρωτάθλημα. Το ξέρουμε αυτό αλλά προετοιμαζόμαστε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να πάρουμε θετικό σκορ. Αν πας με ηττοπάθεια δεν έχεις τύχη, αν πας αεράτος πάλι δεν έχεις τύχη. Πρέπει να πάμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Πιστεύω στους παίκτες μου και σε μένα. Μετρούν οι βαθμοί στο ποδόσφαιρο. Αν παίξεις καλά κτλ. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Με την ΑΕΚ είναι η μοναδική ήττα που έχω κάνει με τα Χανιά. Η ΑΕΚ ίσως να σκέφτεται και τον Ολυμπιακό, ωστόσο και εμείς και αυτοί κυνηγάμε τους ίδιους στόχους.

Για τις απουσίες της ΑΕΚ και για το ματς που έχει με Ολυμπιακό: Σε όλα τα ματς παίζεις για να κερδίσεις. Έχουν απουσίες αλλά έχουμε και εμείς. Η ΑΕΚ έχει τετραπλάσιο ρόστερ σε σχέση με μας. Εμείς έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνατότητες. Τώρα, αν η ΑΕΚ θα σκέφτεται τον Ολυμπιακό, το ίδιο ισχύει και για εμάς που έχουμε στο μυαλό μας τον Απόλλωνα. Μακάρι να μας υποτιμήσει η ΑΕΚ αλλά δεν το νομίζω. Το ίδιο ισχύει και για τα Γιάννενα που πολλοί λένε ότι μας υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν ισχύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X