Απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο του διπλού στη Νέα Σμύρνη είναι στην ΑΕΚ

Απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο του διπλού στη Νέα Σμύρνη είναι στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sakota1-σακοταΗ ΑΕΚ εδώ και καιρό, πέρα από κάθε κουβέντα ενίσχυσης και μελλοντικών στόχων, είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει την κατάκτηση τριών νικών στα ματς με Κόροιβο, ΚΑΟΔ και Πανιώνιο. Οι δύο πρώτες νίκες ήρθαν με σχετική άνεση, αλλά η «Βασίλισσα» έχει τώρα την κατά τεκμήριο πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το κλειστό της Αρτάκης δεν είναι ποτέ μια εύκολη έδρα, αλλά στην Ενωση είναι προσηλωμένοι για να φτάσουν στον στόχο τους.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας με μοναδικό πρόβλημα τον Σαρικόπουλο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος του στην ανάπτυξη σχεδίων για την αξιοποίηση του Χέρστον, αλλά και την πλήρη ένταξη του στην ομάδα. Το πιο σημαντικό στοιχείο για τον «Σάλε» είναι να βρει η ομάδα τη χημεία της και να μπορέσει να βρει ο κάθε παίκτης τον ρόλο του στην ομάδα. Διαδικασία δύσκολη, δεδομένου πως η ΑΕΚ έχει κάνει πολλές αλλαγές από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στην ΑΕΚ πάντως είναι αισιόδοξοι για τη νίκη. Και υπάρχει η πεποίθηση πως η ομάδα μπορεί να καταφέρει ακόμα ένα σπουδαίο διπλό. Εάν αυτό έρθει σύμφωνα με το πλάνο, έπειτα θα υπάρξει και κάθε σκέψη για περαιτέρω ενίσχυση. Αλλωστε, με νίκη στη Νέα Σμύρνη η Ενωση κλειδώνει επί της ουσίας τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και μπορεί να κοιτάξει το παραπάνω βήμα για την τρέχουσα περίοδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X