"Ποιός θα μας αποζημιώσει;"

Με στόχο το διπλό οι «μάγκες» πριν τον «τελικό» με Διομήδη (16.30, Live enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball aekΑιχμές για τη στάση της αστυνομίας που αρνήθηκε την διεξαγωγή του ημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη, άφησε η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Είναι πλέον απορίας άξιο, τι άλλο θα τραβήξει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Κάνοντας όλον το κόσμο άνω κάτω, βρήκαμε ένα εξαιρετικό κλειστό γυμναστήριο στην Χαλκίδα, ιδανικό για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή ενός μεγάλου αγώνα, του ημιτελικού κυπελλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ και Διομήδη. Αφού είχαν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά και η σύσκεψη ασφαλείας και υπήρχε συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τους οποίους και έχουμε ήδη ευχαριστήσει δημόσια (την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Δήμο Χαλκιδέων και  τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ ), ξαφνικά την παραμονή του αγώνα το βράδυ έγινε το αδιανόητο. Ο αστυνομικός διευθυντής στο γραφείο του οποίου το ίδιο πρωί είχε πραγματοποιηθεί η σύσκεψη ασφαλείας χωρις κανένα πρόβλημα, ξεκίνησε να στέλνει έγγραφα οτι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, οτι δεν υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, οτι μπορεί να κινδυνέψει η πόλη και άλλα τέτοια συναφή, επικαλούμενος διάφορες πληροφορίες γενικά. Τι μεσολάβησε από το πρωί μέχρι το απόγευμα και είχαμε αυτήν την μεταστροφή ; Τι φταίει αυτή η ταλαιπωρημένη ομάδα, να ψάχνει να βρεί γήπεδο τελευταία στιγμή για τα παιχνίδια με τον Διομήδη και τον ΠΑΟΚ ; Πως γίνεται από όλα τα ομαδικά αθλήματα και από όλα τα σωματεία να στοχοποιείται συνέχεια η ΑΕΚ στο χάντμπολ; Στο ίδιο γήπεδο έχουν διεξαχθεί αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ του χάντμπολ χωρίς κανένα πρόβλημα Στο ίδιο γ’ηπεδο την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν σαν γηπεδούχος ο Ίκαρος για την Α1 κατηγορία του μπάσκετ, φιλοξενώντας Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Άρη κλπ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τελικά το πρόβλημα του Ελληνικού Αθλητισμού είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ; Ποιος θα αποζημιώσει το σωματείο για την ηθική και οικονομική ζημιά που υπέστη ; Φυσικά οι ερωτήσεις ειναι ρητορικές γιατι δεν περιμένουμε απαντήσεις απο πουθενά και από κανέναν !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X