«Λευκοπυργίτης», «Βασιλομπίλαρος» ή απλά ο Βασίλης Δημητριάδης (VIDEO)

«Λευκοπυργίτης», «Βασιλομπίλαρος» ή απλά ο Βασίλης Δημητριάδης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriadis-δημητριαδηςΦαντάζει απίθανο για έναν άνθρωπο που δεν είχε δεσμούς με την ΑΕΚ, να γίνει ένα με την ομάδα, να θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη σχέση του Βασίλη Δημητριάδη με την Ενωση, τα πράγματα αλλάζουν. Ο νυν τιμ μάνατζερ της ομάδας, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί για τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο τον «Λευκοπυργίτη», τον «Βασιλομπίλαρο» που τίναζε τα αντίπαλα δίχτυα στα «χρυσά» χρόνια της ομάδας τη δεκαετία του ’90.

Ο Δημητριάδης γεννήθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 1966 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη. Εκεί καθιερώθηκε και έκανε όνομα στη μεγάλη κατηγορία, κινώντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 1991. Κίνηση που αποδείχθηκε εμπνευσμένη, καθώς ο Δημητριάδης έκανε όργια: 28 γκολ σε 34 αγώνες την πρώτη σεζόν, 33 γκολ σε ισάριθμα ματς τη δεύτερη, 11 γκολ σε 33 αναμετρήσεις την τρίτη, χρονιές με κατάκτηση πρωταθλημάτων.

Σε αυτές τις χρονιές ο Δημητριάδης αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ηταν ένα τανκ, που δεν μπορούσε να ανακόψει τίποτα. Εμεινε στην ΑΕΚ μέχρι και το 1996, κατακτώντας ακόμα ένα κύπελλο. Δεν δέχτηκε να δοθεί ως αντάλλαγμα στον Απόλλωνα για τη μετακίνηση του Νικολαϊδη, συμφώνησε να μείνει ελεύθερος και επέστρεψε στον Αρη όπου και έκλεισε την καριέρα του. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν έφυγε ποτέ από την ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”dydYxLXHHoA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”k0mzUvZjcBE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”B1Bw-NsJYBE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”oZpKHpn69zM” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”giSW0Dgi8Bc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X