Οι αριθμοί που δίνουν βάση στο σύνθημα: «πρωτάθλημα θα πάρουμε….»

Οι αριθμοί που δίνουν βάση στο σύνθημα: «πρωτάθλημα θα πάρουμε….»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english-ινγκλιςΤο παιχνίδι όδευε προς το φινάλε του και ξαφνικά υπήρξε έκρηξη. Ο κόσμος της ΑΕΚ σηκώθηκε γεμάτος ενθουσιασμό από την εικόνα της ομάδας και αυθόρμητα έριξε ένα σύνθημα που θα έμοιαζε απαγορευμένο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες: «πρωτάθλημα θα πάρουμε, όλους θα τους τρελάνουμε». Μπορεί να είναι εξαιρετικά πρόωρο κάτι τέτοιο, αλλά είναι γεγονός πως η «Βασίλισσα» επιστρέφει και το δείχνει σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια. Δεν είναι μόνο πως τέτοια ματς όπως αυτό με τον Κόροιβο, είναι πλέον διαδικαστικές υποθέσεις, αλλά και πως οι κατηγορίες της στατιστικής είναι γεμάτες από «κιτρινόμαυρους» παίκτες, με πρώτο και καλύτερο τον Καρλ Ινγκλις.

Ο Καναδός σούπερ σταρ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου είναι 2ος στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος με 209 πόντους (προηγείται ο Βεζένκοφ του Αρη με 232). Επίσης, ο Ινγκλις είναι 5ος στις βολές με 44 (και 5ος στο ποσοστό με 81,48%), 2ος στα τρίποντα με 33. Στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει και την 5η θέση στην ευστοχία με 40,74%. Και να φανταστεί κάποιος, πως με τη χθεσινή κακή του μέρα, έριξε πολύ τα ποσοστά του καθώς ήταν πολύ άστοχος και νευρικός.

Ο Ινγκλις είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ΑΕΚ, αλλά δεν είναι ο μόνος «κιτρινόμαυρος» που ξεχωρίζει. Για παράδειγμα, ο Ντούσαν Σάκοτα είναι 5ος στη λίστα με τα δίποντα έχοντας 50 εύστοχα. Ιδιαίτερα σημαντικό στα σουτ δύο πόντων – και η μοναδική πρωτιά της Ενωσης στις στατιστικές κατηγορίες – η ευστοχία του Ποπς Μενσά Μπονσού. Ο σούπερ Βρετανός κάνει πάρτι κάτω από τα καλάθια και σουτάρει (ή πολλές φορές καρφώνει) με το εκπληκτικό 67,39% που τον ανεβάζει στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X