Με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναιγιάλειος

Παναιγιάλειος: «Πάμε όλοι μαζί να διασκεδάσουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panaigialeios_eksedra_3Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, αφού η Ένωση φρόντισε να τους παραχωρήσει ξεχωριστή θύρα για τις ανάγκες τους. Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

“Στη θύρα 22 που βρίσκεται στο άνω διάζωμα του σταδίου ΟΑΚΑ ορίστηκε να καθίσουν όσοι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου θελήσουν τη Δευτέρα να ενισχύσουν την “Μαύρη Θύελλα” στον εκτός έδρας αγώνα που δίνει με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό από την γηπεδούχο ομάδα οι (μεμονομένοι) φίλαθλοι του Παναιγιαλείου προκειμένου να διευκολυνθούν θα μπορούν να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ διαμέσου των Λεωφόρου Κηφισίας και Σπύρου Λούη. Ακολούθως θα εισέλθουν από την πύλη Α και εν συνεχεία θα μπορούν να καταλάβουν τις θέσεις τους στη Θύρα 22 που έχει ορίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους φιλοξενούμενους. Τα εισιτηρία στη συγκεκριμένη θύρα κοστίζουν δέκα ευρώ”.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X