Δώνης: "Δεν υπήρχε ενότητα στην ΑΕΚ"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

donisΟ Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά και στον τότε πρόεδρο της Ένωσης Ντέμη Νικολαϊδη τονίζοντας ότι έμπλεξε σε μια κατάσταση διάσπασης των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Live Sport”

«Σκέφτομαι ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν τεχνικό να βρει σε διοίκηση αυτό που είχα εγώ στην Λάρισα. Ήταν τόσο καλά, που θα έλεγα ότι είναι το όνειρο κάθε προπονητής. Ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Η Λάρισα, προπονητικά, είναι η πρώτη ομάδα στην καρδιά μου. Και αυτό συνδέεται με τις επιτυχίες και το κλίμα».

Για την ΑΕΚ: «Τώρα μπορώ να πω ότι ήταν μια περίοδος που και εγώ ήμουν άγουρος. Ήταν διπλό το κακό. Έμπλεξα και σε μια κατάσταση διάσπασης της ομάδας».

Για το αν έμενε ο Ντέμης πόσο θα άλλαζε η πορεία του στην ΑΕΚ: «Δεν μου αρέσει να κάνω υποθέσεις. Δεν υπήρχε ενότητα και μέσα στην διοίκηση και με μία μερίδα του κόσμου. Όλα αυτά οδήγησαν στην αποχώρηση του Νικολαϊδη».

Για τους δύο χαμένους τελικούς: «Η μεγάλη πίκρα είναι ο χαμένος τελικός με τον Ολυμπιακό, μετά από εκείνον με την ΑΕΚ. Είχε και τραυματία ο Ολυμπιακός τον τερματοφύλακά του και χάσαμε το παιχνίδι. Τι σου είναι το ποδόσφαιρο… Αγαπάς τους παίκτες, αλλά καμιά φορά θες να τους πνίξεις. Έβαλα αλλαγή τον Ζουέλα, μπροστά από τους στόπερ, και η μόνη οδηγία που του έδωσα ήταν όταν σεντράρουν να ακολουθείς διαρκώς τον Φουστέρ. Και δεχθήκαμε έτσι το γκολ, από τον Φουστέρ, στο τελευταίο λεπτό της παράτασης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X