ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ – Φίλιππος

handball AEK - filiposΗ ΑΕΚ μετά τις πολύ σημαντικές νίκες επί του Φίλιππου Βέροιας για την Α1 και το Κύπελλο, το Σάββατο συνεχίζει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα απέναντι στο Κιλκίς.

Οπως ανέφερε και πριν λίγο μέσω του Facebook ο έφορος της ΑΕΚ Κώστας Σταματιάδης ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό της Πολιτείας, το οποίο όμως θα ταλαιπωρήσει τους Ενωσίτες αφού είναι μικρό.

«Επι δέκα χρόνια τώρα το γηπεδικό πρόβλημα ταλανίζει δυστυχώς όλη την ΑΕΚ . Ακόμα πιο έντονο είναι για την ομάδα χαντμπολ που έχει γίνει τρόπος ζωής .Αν είχε άλλο όνομα , άλλους αθλητές , άλλους προπονητές και άλλους οπαδούς έπρεπε να είχε διαλυθεί δέκα φορές , οχι μια . Το Σάββατο λοιπόν , θα παίξουμε τελικά στην Πολιτεία με το Κιλκις σε ένα γήπεδο που παίρνει 50-60 άτομα με το ζόρι . Δεν μπορούμε να πούμε στο κόσμο να έρθει γιατί θα ταλαιπωρηθεί και δεν θα ειναι και ασφαλές . Κάντε λιγάκι υπομονή ακόμα και θα την δείτε πρώτα ο Θεος την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στα δύσκολα μαζί δικέφαλε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X