Δέλλας: «Τίποτε δεν τελείωσε»

Δέλλας: «Τίποτε δεν τελείωσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÊÅÑÊÕÑÁ - ÁÅÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Το πρώτο ματς στη Κέρκυρα κύλησε όπως ήθελαν στην ΑΕΚ. Η Ενωση έφυγε «αλώβητη» από το Νησί των Φαιάκων και με ένα αποτέλεσμα που της επιτρέπει να διατηρεί τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι για την πρόκριση στους «8».

Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα ανέβασε τις προσδοκίες και για πρώτη φορά φέτος ακούστηκε επίσημα από «κιτρινόμαυρα» χείλη ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου. Στα αποδυτήρια όμως ο προπονητής της ΑΕΚ «χαμήλωσε» τους τόνους. Και αυτό γιατί δεν θέλει να πάθει… ζημιά η Ενωση στον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ σε μία εβδομάδα.

«Δεν παίξαμε καλά, δεν παίξαμε σύμφωνα με αυτά που μπορούμε και έχουμε δείξει. Ειδικά τα πρώτα 20-25 λεπτά. Πήραμε όμως ένα αποτέλεσμα που είναι θετικό και ειδικά στην έδρα μιας ομάδας που μην ξεχνάμε είναι σε παραπάνω κατηγορία από εμάς. Εχουμε τον επαναληπτικό τώρα, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Μην πέσουμε στην παγίδα. Πρέπει στο γήπεδο να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες του και εν συνεχεία συμπλήρωσε «Τα ξεχνάμε όμως όλα τώρα. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Την Δευτέρα έχουμε παιχνίδι με μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και να δυσκολεύει τον αντίπαλο. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε καλά αυτές τις μέρες για είμαστε έτοιμοι σε όλα τα ματς. Όλοι χρειάζεται να είστε έτοιμοι».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X