Κινήσεις τακτικής απ' την ΑΕΚ για τις εξελίξεις στο μεταγραφικό "μέτωπο"

Μην ξεχνάμε τον μεγάλο στόχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic dellas bagevitsΟι μέρες περνούν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια μεταγραφική κίνηση, μετά την απόκτηση του Γιόχανσον και τη συμφωνία με τον Σιμόες για το καλοκαίρι. Η ενίσχυση της γραμμής κρούσης παραμένει σε πρώτο πλάνο, αλλά αυτό που τονίζουν οι “κιτρινόμαυροι” είναι ότι σε καμία περίπτωση δε θέλουν να επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος, όταν γινόντουσαν μεταγραφές απλά και μόνο για να δει ο κόσμος ότι κάτι …κινείται. Στην προκειμένη περίπτωση οι υπεύθυνοι της ομάδας “κτενίζουν” την αγορά και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους παικτών προκειμένου να πάρουν τη σωστή απόφαση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε βεβιασμένη κίνηση.

Η ΑΕΚ που θα επιστρέψει στη Super League θέλει να έχει δύο επιθετικούς πρώτης γραμμής, αλλά επειδή μέχρι στιγμής η γραμμή κρούσης δείχνει να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες που υπάρχουν, οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο Αλμέϊδα παραμένει στους υποψήφιους στόχους για το καλοκαίρι, αλλά εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός που έχουν στα υπόψιν τους οι “κιτρινόμαυροι”.

Σε ότι αφορά στην ενίσχυση της ομάδας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ναι μεν η περίπτωση Τζαβέλλα συνεχίζει να παρακολουθείται διακριτικά, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν συζητήσεις και με άλλον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, επίσης για συμφωνία από τον Ιούνιο. Θα πρέπει πάντως να ξεκαθαριστεί ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας τονίζουν μεταξύ άλλων ότι πρώτα θα περιμένουν να δουν τις εμφανίσεις του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί νέο πρόσωπο στις αποστολές και στη συνέχεια θα λάβουν την τελική τους απόφαση για τη συγκεκριμένη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X