Τσεκάρουν όλες τις περιπτώσεις πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις

Τσεκάρουν όλες τις περιπτώσεις πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

almeida tzavellasΕδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν κρύβουν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν, αλλά και συγχρόνως θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας που από τον Αύγουστο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Συγχρόνως όμως πάντα άφηναν ένα ανοιχτό “παράθυρο” για την πραγματοποίηση κάποιας μεταγραφικής κίνησης σε άλλη θέση, όπως αυτή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά στην πρώτη περίπτωση, ο Ούγκο Αλμέϊδα ήταν ένας απ’ τους βασικούς στόχους για τη γραμμή κρούσης, αλλά το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Τσεζένα αποτελούσε έναν σημαντικό λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε η συγκεκριμένη υπόθεση. Από χθες ο Πορτογάλος στράϊκερ είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του και πλέον μπαίνει ξανά στο “κάδρο” για τους ανθρώπους της Ένωσης. Εννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που βρίσκονται σε επικοινωνία οι “κιτρινόμαυροι”, αφού όλο αυτό το διάστημα έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις και με άλλους επιθετικούς από το εξωτερικό. Το γεγονός πάντως ότι είναι ελεύθερος αποτελεί ένα εμπόδιο λιγότερο σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον επαναφέρουν σε πρώτο πλάνο.

Σε ότι αφορά στην δεύτερη περίπτωση, που αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ με έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Γιώργος Τζαβέλλας υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελέσει έναν παίκτη που θα κοιτάξει “ζεστά” η ΑΕΚ. Αν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ (όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί) δεν αποκλείεται η Ένωση να ασχοληθεί με τον διεθνή “άσο”, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά με την εμπειρία του. Οι “κιτρινόμαυροι” παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις με τον Τζαβέλλα και ανάλογα με τις απαιτήσεις του θα εξετάσουν το κατά πόσο μπορεί να προκύψει άμεσα συνεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X