"Ντροπή για το εισιτήριο των 20 ευρώ"

"Ντροπή για το εισιτήριο των 20 ευρώ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kerkyraoriginalΟι οπαδοί της ΑΕΚ στην Κέρκυρα (αλλά και από τις γύρω περιοχές) που περιμένουν πως και πως να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, πρέπει να πληρώσουν 20 ευρώ εισιτήριο στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο.

Κάτι που αναμενόμενα έφερε και την οργή στους φίλους της ΑΕΚ, με την Original Κέρκυρας να βγάζει σκληρή ανακοίνωση: «Σαν club του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος που ανήκουμε, την Οriginal 21, έχουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε την απογοήτευση μας (τουλάχιστον) και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να βάλουν μυαλό σε όλες τις ΠΑΕ και να σεβαστούν τον απλό κόσμο….

Τα γήπεδα σε όλη την χώρα είναι άδεια και το ποδόσφαιρο δεν έχει νόημα χωρίς τους οπαδούς. Ακούγοντας την τιμή του εισιτηρίου του αγώνα Κασσιόπη-Α.Ε.Κ. (20 ευρώ) νιώσαμε την ανάγκη να πούμε ότι σε μια χώρα που ένα σημαντικό κομμάτι είναι άνεργοι και που ένα σημαντικό κομμάτι παλεύει καθημερινά για να κερδίσει τα αναγκαία για να ζήσει, είναι ΝΤΡΟΠΗ να βάζεις το εισιτήριο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος σε τιμές Τσάμπιονς Λίγκ και να μην σέβεσαι την κατάσταση που βρίσκεται ο περισσότερος κόσμος.

ΥΓ.: ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Η Α.Ε.Κ., ΤΟ ΔΙΚΑΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

ORIGINAL 21 ΚΕΡΚΥΡΑ CLUB SINCE 1993».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X