Κατσαντώνη: «Όλοι θα δυσκολευτούν να μας κερδίσουν, ήμουν σίγουρη για τη νίκη»

katsantoniΣτάθηκε άτυχη στο 4ο σετ όταν και παραπάτησε, κάνοντας πιο δύσκολη την συνέχεια στο παιχνίδι. Η Ιωάννα Κατσαντώνη αγωνίστηκε με διάστρεμμα για ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού. Όσο ήταν καλά οδήγησε την ομάδα επιθετικά, αλλά στη συνέχεια και τραυματίστηκε και κουράστηκε. Η νεαρή διαγώνιος μίλησε στο enwsi.gr για την εξέλιξη του δεύτερου σετ, που έκρινε εν πολλοίς και την έκβαση του αποτελέσματος.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο σετ και είχαμε τον έλεγχο του δεύτερου. Ένα σετ που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν το καταφέρναμε θα είχαμε κερδίσει και το παιχνίδι. Νομίζω ότι ήταν το πιο καθοριστικό της αναμέτρησης“.

Η Κατσαντώνη αναφέρθηκε και στην εξέλιξη του 4ου σετ, όπου αποβλήθηκε και ο προπονητής. “Αποβλήθηκε ο προπονητής χωρίς να καταλάβουμε τι έγινε. Σίγουρα δεν είναι καλύτερο να παίζεις χωρίς τον προπονητή στον πάγκο. Μας αποσυντόνισε αυτό το γεγονός. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο“.

Για την συνέχεια πάντως τόνισε ότι η ομάδα θα χρειαστεί να ξεκουραστεί και οι κοπέλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να μπουν και πάλι στην ομάδα. “Χρειαζόμαστε ξεκούραση. Θα επιστρέψουμε το βράδυ της Κυριακής. Πρέπει να έχουμε όλοι την υγείας μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι“.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X