Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos oaka basketΑπό την πρώτη αγωνιστική, μέχρι και σήμερα, ο κόσμος της ΑΕΚ έχει δείξει την απεριόριστη στήριξη στην ομάδα, κυρίως από την στιγμή που τα ηνία ανέλαβε ένας άνθρωπος που έχει στόχο να την φτάσει στην κορυφή.

Η “Βασίλισσα” του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ντράγκαν Σάκοτα περιμένει μεγάλη παρουσία του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η συγκυρία άλλωστε ιδανική. Οι ώρες και το γήπεδα, ευνοούν τις συνθήκες για μια Κυριακή που θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό Στάδιο και θα ολοκληρωθεί το βράδυ στη Καισαριανή.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν πως και πως να δούν κόσμο στις εξέδρες. Η προσπάθεια που έχει καταβάλει η διοίκηση, φέρνοντας ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και πάντα τηρουμένων των αναλογιών, είναι το ιδανικότερο κίνητρο για τον κόσμο να μαζευτεί στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να παρακολουθήσει τη “Βασίλισσα”. Μπορεί το όνομα του αντιπάλου (ΚΑΟΔ) να μην είναι το πλέον εμπορικό, αλλά όπως είπε και ο Ντράγκαν Σάκοτα, η ομάδα της Δράμας παίζει καλύτερα εκτός έδρας.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν την ανάγκη του κόσμου που πάντως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια έχει μεγάλη παρουσία στο γήπεδο. Σήμερα έχει έναν επιπλέον λόγο να δώσει το παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αφού ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στους αθλητές του χάντμπολ.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σημερινό είναι το πρώτο από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΚ, που μπορούν να της δώσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα και στη συνέχει να δει με άλλο …μάτι τα πλέι οφ. Όπως και να’χει όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ, για τη “Βασίλισσα”, για τη μεγάλη ΑΕΚ που “κτίζει” ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X