Σάκοτα: «Να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ  ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ SAKOTA AEK - RETHIMNO  (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Ντράγκαν Σάκοτα χτύπησε «καμπανάκι» κινδύνου στους παίκτες του, αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΚΑΟΔ. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα της Δράμας παίζει καλύτερα μακριά από την έδρα τους και έχει καλούς περιφερειακούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Αναλυτικά όσο τόνισε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Για την σημασία του αγώνα: «Κάθε αγώνας έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας γιατί ξεκινήσαμε βαθμολογικά πιο πίσω σε σχέση με την θέση που θέλουμε να είμαστε. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

 Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να σταματήσουμε τα σουτ μακριά από το καλάθι. Ο ΚΑΟΔ έχει αρκετούς και καλούς περιφερειακούς παίκτες οι οποίοι σουτάρουν καλά. Είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έχει πολλούς περιφερειακούς παίκτες με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι ενώ οι παίκτες που παίζουν στις θέσεις «4» και «5» είναι αρκετά αθλητικοί και αριθμητικά περισσότεροι από τους δικούς μας ψηλούς».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα του: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βελτιώσουμε την άμυνά μας ώστε να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στους παίκτες του ΚΑΟΔ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X