ΑΕΚ σημαίνει Ενωση

ΑΕΚ σημαίνει Ενωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolaidis-melissanidis-νικολαιδης-μελισσανιδηςΕίναι γεγονός, πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν χρειάζεται να εθελοτυφλεί κάποιος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας και ενδεχομένως με ποσοστά αυτοδυναμίας. Υπάρχουν στελέχη του που έχουν στήσει τον δικό τους ανένδοτο θέλοντας να χτυπήσουν τον Μελισσανίδη και βρίσκοντας αφορμές που προκαλούν θυμηδία. Αλλά αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού και με αυτούς οφείλει να πορευθεί η ΑΕΚ. Και είναι σημαντικό πως σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση μπροστά στο κοινό όραμα.

Η δημόσια τοποθέτηση του Νικολαϊδη ήρθε να δείξει πόσο εμπνέει η προοπτική του νέου «σπιτιού» κάθε Ενωσίτη. Γιατί ο Νικολαϊδης είχε έρθει σε σύγκρουση για τη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε και έχει την άποψη πως δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο εκεί. Όταν βλέπει και εκείνος όμως, πως υπάρχει πλάνο, βούληση και χρήματα για να γίνει, συντάσσεται με την προσπάθεια. Το σπουδαίο είναι η ΑΕΚ να βρει ξανά το δικό της χώρο. Όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν απλά δικαιολογίες.

Ο Νικολαϊδης, με το ειδικό βάρος που κουβαλά και τη δική του προσωπικότητα, ήρθε να προστεθεί στην «κιτρινόμαυρη» αλυσίδα γύρω από το γήπεδο. Εκεί που μέχρι πρότινος βρίσκονταν άπαντες οι οργανωμένοι. Αφήνοντας στην άκρη κάθε διαφορά, ενώθηκαν με ανακοινώσεις και πράξεις στον κοινό στόχο: Original, Πατήσια, Πειρατές, Κατερίνη και πολλοί ακόμα δείχνουν με καθημερινές πράξεις πως ενώνονται για τον κοινό στόχο και δίνουν τεράστια δυναμική στην ΑΕΚ.

Αυτό που χρειάζεται είναι σύνεση. Η ΑΕΚ δεν ευνοείται από καταστάσεις βίας και έντασης. Η ΑΕΚ έχει το δίκιο με το μέρος της. Εχει νόμο που της επιτρέπει να ξεκινήσει εργασίες. Εχει το δικό της οικόπεδο. Εχει και έναν ολόκληρο λαό, που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει προεκλογικά ή μετεκλογικά. Δεν μπορεί να είναι η κάλπη μόνη απειλή. Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, το δικαίωμα των πολιτών μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους και στην πορεία. Γιατί δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι λάτρεις του άλσους, αλλά και ο κόσμος της ΑΕΚ.

Εχει κομβική σημασία για την ΑΕΚ να διατηρήσει το μέγιστο βαθμό συσπείρωσης και ενότητας. Η ένωση αποτελεί «συστατικό» του ονόματος της. Ισως γι’ αυτό δεν ήταν ποτέ δεδομένη, δεν υπήρξε ποτέ απλή υπόθεση. Για ένα θέμα ζωτικής σημασίας όπως το γήπεδο, δεν μπορεί να υπάρχει δεύτερη σκέψη. Σαφέστατα και θα βρεθούν plan b, c, d. Μικρή σημασία έχουν τώρα. Αυτό που μετρά είναι μόνο ένα. Ενωμένη η ΑΕΚ για το νέο της γήπεδο, στην ιστορική έδρα της Νέας Φιλαδέλφεια. Θα είναι όλοι εκεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X