Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Σα

orlantoΕίναι σαφές ότι η περίπτωση του Ορλάντο Σα, δεν περνάει απαρατήρητη για την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έχει όλο αυτό το “ελκυστικό” πακέτο για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και στην Ένωση έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες προσπάθειες για να μπορέσουν να τον κλείσουν αν είναι δυνατόν από τώρα. Από το enwsi.gr έχετε διαβάσει ότι δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, διότι ο επιθετικός της Λέγκια απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ιταλία και την Γαλλία. Την ίδια ώρα οι Πολωνοί αξιώνουν κοντά στις 600.000 ευρώ.

Όλα αυτά τα ζητήματα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να τα ξεπεράσει και να μετατρέψει την υπόθεση σε μια εύκολη διαδικασία. Από κει και πέρα στην ΑΕΚ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν το επόμενο δεκαήμερο κοψίματα παικτών και ξεκαθάρισμα των ρόστερ κάποιων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, προκειμένου να επωφεληθούν.

Μάλιστα αυτό που τονίζουν στην ΑΕΚ είναι ότι θέλουν να αποκτήσουν τόσο καλό όνομα, ώστε να μην χρειαστεί να πάρουν και άλλον παίκτη το καλοκαίρι. Στην παρούσα φάση οι κιτρινόμαυροι παρακολουθούν όλες τις περιπτώσεις που έχουν κατά νου και είναι έτοιμοι να κάνουν το τελικό χτύπημα, προκειμένου να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X