Κανονικό πρόγραμμα για Μπαρμπόσα, Μπακάκη, Πλατέλλα

"Γκαζώνουν" για Άλιμο και Κέρκυρα, Μπαρμπόσα, Μπακάκης και Πλατέλλας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosaΕκμηδενίζονται οι αμφιβολίες που υπήρξαν μέχρι και χθες για το αν ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στην διάθεση του τρεις από τους απόντες της προηγούμενης αναμέτρησης με την Καλλιθέα. Οι Μπαρμπόσα, Μπακάκης και Πλατέλλας αποτελούν σημαντικά «γρανάζια» της κιτρινόμαυρης μηχανής και ο προπονητής περιμένει αν θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στο Κυριακάτικο ματς με τον Άλιμο.

Αν κρίνουμε πάντως από τη σημερινή προπόνηση, τότε και οι τρεις φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμοι. Μπορεί το πρόγραμμα να μην ήταν ιδιαίτερα έντονο, ωστόσο οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές το έβγαλαν κανονικά. Και έδειξαν πανέτοιμοι για τα επόμενο ματς που ακολουθούν, τόσο για το πρωτάθλημα απέναντι στον Άλιμο, όσο και για το Κύπελλο με την Κέρκυρα εκτός έδρας.

Οριστικά συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών θα παρθούν στην αυριανή προπόνηση, όταν και ο Δέλλας αρχίσει να φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X