Ινγκλις: «Πρέπει να τελειώνουμε δυνατά τα παιχνίδια»

Λέει το…yes ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglish1-ινγκλιςΣυνέντευξη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, και όχι μόνο, παραχώρησε ο Καρλ Ίνγκλις. Ο Καναδός αρχισκόρερ ρωτήθηκε στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης των παλαιμάχων της ΑΕΚ για την τζάμπα ήττα στην Πυλαία: «Αναμφίβολα ήταν ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να τελειώνουμε πιο δυνατά τα παιχνίδια. Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες. Δεν είμαι άλλωστε τέτοιος τύπος. Στο τέλος αυτό που έπρεπε, δηλαδή το να τελειώσουμε το ματς, δεν το κάναμε. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας». Σχετικά με την «καυτή» έδρα που συνάντησε στην Πυλαία, ο Ίνγκλις έδωσε μια αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη απάντηση: «Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο πολύ επιθετικοί απέναντι μας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Για να καταλάβεις τι εννοώ, θα πρέπει να πας να παίξεις στο… Μεξικό, στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δοκιμάσεις να προκριθείς μπροστά σε 20.000 κόσμο».

Για τη διαιτησία και τα φάουλ, που δεν δόθηκαν υπέρ του: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις αποφάσεις τους. Ελπίζω στα επόμενα ματς να πάνε καλύτερα τα πράγματα». Για τον αγώνα με ΚΑΟΔ: «Δεν έχουμε προετοιμαστεί ακόμα για το ματς με τον ΚΑΟΔ, αλλά θα είμαστε πολύ έτοιμοι, ειδικά μετά από αυτό που έγινε χθες (σ.σ. στην Πυλαία). Θα φροντίσουμε να μην γίνει ξανά κάτι τέτοιο». Για τον κόσμο: «Ακόμα προσπαθούμε να συνηθίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας. Δουλεύουμε όμως σκληρά, παλεύουμε. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου μας στην συνέχεια της σεζόν. Θα υπάρχουν πάνω και κάτω, ωστόσο, χρειαζόμαστε υποστήριξη και ειδικά όταν χάνουμε». Για τον Μαλίκ Χέρστον: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Ακόμα είναι φήμες τα όσα ακούγονται. Οπότε δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή».

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X