Ρουμελιώτης: "Είμαστε αουντσάιντερ"

Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: «Ενάντια στην λογική μου, για τα παιδιά της κερκίδας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ROUMELIOTISΟ Μανώλης Ρουμελιώτης μίλησε ρεαλιστικά για το αυριανό παιχνίδι  με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι οι “ερυθρόλυευκες” είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να κοντράρει τον αντίπαλο, δείχνοντας χαμητικότητα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάντα ένα ματς ΑΕΚ ο Ολυμπιακού είναι πάντα ντέρμπι. Ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση για εμάς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δούμε πόσο μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια μαχητικότητα που μας καθιστά δύσκολο αντίπαλο για την οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ενώ αναφερόμενος στο μεγάλο διάστημα αποχής των ομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σημείωσε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η μεγάλη διακοπή λόγω εορτών και Εθνικών ομάδων, αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι ιντριγκάρει τους πάντες και δίνει κίνητρο από μόνο του…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X