Τη Νέα Σμύρνη σκέφτονται στον Άλιμο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

Τη Νέα Σμύρνη σκέφτονται στον Άλιμο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nea_smirniΑπό το καλοκαίρι όταν και το γήπεδο στους Τράχωνες δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να γίνουν παιχνίδι της Football League, η διοίκηση του Αλίμου συμφώνησε να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Καισαριανής για τα επίσημα παιχνίδια. Μόνο που τώρα υπάρχει μπροστά το ματς με την ΑΕΚ και οι διοικούντες την ομάδα θέλουν ένα μεγαλύτερο γήπεδο για να φιλοξενήσουν την Ένωση και τον κόσμο της.

Ήδη υπάρχουν οι πρώτες σκέψεις που σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, αφορούν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Άλιμος θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και του Δήμου, προκειμένου να πάρουν την άδεια και στη συνέχει να ενημερώσουν και την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος.

Πάντως είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ζητήματα με το συγκεκριμένο γήπεδο, θέματα ασφαλείας κυρίως αλλά και πιθανές αντιδράσεις που ενδεχομένως να προκύψουν από τους γηπεδούχους.

. Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι υπεύθυνοι θα “ζυγίσουν” τα δεδομένα και αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X