Δυσκολεύει του Αλμεϊδα, ο "Μίλο" ενεργοποιεί την εναλλακτική λύση για φορ

Απλησίαστος ο Αλμέϊδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

almeida-αλμειδαΜπορεί ο Ιβάν Μπρέσεβιτς να δείχνει τις τελευταίες ημέρες πως βρίσκεται σε φουλ φόρμα, αλλά στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν για την απόκτηση σέντερ φορ. Εκεί ο μεγάλος στόχος λέγεται Ούγκο Αλμέϊδα, αλλά παρά το στενό πρεσάρισμα των τελευταίων ημερών, η υπόθεση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Πορτογάλος παραμένει δεσμευμένος από την Τσεζένα, αλλά το σημαντικότερο εμπόδιο είναι πως εμφανίζεται ακόμα αρνητικός για τη Β’ Εθνική.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως μπορούν να κλείσουν τον Αλμέϊδα για το καλοκαίρι. Αλλωστε, υπάρχει καλή συνεννόηση και προοπτική να υπάρξει το ντιλ. Βέβαια, η Ενωση θέλει έναν φορ από τώρα στο δυναμικό της. Αυτός μπορεί να είναι ο Ορλάντο Σα, αλλά και για τον Πορτογάλο της Λέγκια υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τις αξιώσεις των Πολωνών. Βλέπετε, αγόρασαν τον Σα με μισό εκατ. ευρώ και ζητούν τόσα και περισσότερα για να τον παραχωρήσουν.

Όλα δείχνουν πως ο Μιλοβάνοβιτς θα ενεργοποιήσει την εναλλακτική επιλογή που δουλεύει με σύνεση εδώ και μέρες. Είχε κάποιες επιλογές από τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά τα πράγματα δεν προχώρησαν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει ακόμα μια περίπτωση στο μυαλό του (κάποιες πηγές έκαναν λόγο για παίκτη που παίζει στην Κεντρική Ευρώπη) και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενδεχομένως θα έχουμε εξελίξεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X