Αυτοκτόνησε στην Πυλαία η ΑΕΚ, έχασε δικό της παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ (73-71)

Αυτοκτόνησε στην Πυλαία η ΑΕΚ, έχασε δικό της παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ (73-71)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

englishΗ ΑΕΚ κατάφερε να αυτοκτονήσει μέσα στην Πυλαία, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 73-71, σε ένα παιχνίδι που ήταν σε όλη τη διάρκεια του μπροστά στο σκορ. Η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και τους 15 πόντους, όταν στο τρίτο δεκάλεπτο η Ένωση, τα χάνει και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με τον Ίνγκλις να παίρνει «φωτιά», από τα πρώτα λεπτά και να σκοράρει τρία συνεχόμενα τρίποντα άρχισε να χτίζει μια μικρή διαφορά στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ, όμως και πάλι η Ένωση έβρισκε λύσεις επιθετικά. Ο Κάρλ Ίνγκλις δεν μπορούσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, όμως οι Παπαντωνίου, Ντελινινκάιτις και Κασελάκης έδωσαν στην ΑΕΚ αυτό που ήθελε ώστε να διατηρεί μια μικρή διαφορά ασφαλείας. Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου, ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα της ΑΕΚ, η ομάδα βρήκε τον τρόπο να φτάσει τη διαφορά μέχρι και τους 14 πόντους (26-40). Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ με τους Λάνκφορντ και Μαργαρίτη κατάφεραν να μειώσουν για τους Θεσσαλονικείς στους 10 πόντους (32-42), που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ανάλογη συνέχεια για την ΑΕΚ και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και με τον Μενσά Μπονσού να παίρνει τα πάνω η Ένωση έφτασε τη διαφορά μέχρι και στους 15 πόντους. Και κάπου εκεί έρχεται το «μπλάκ άουτ» και η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, δέχεται συνεχόμενους πόντους από τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει στο μόλις στο +2 με το τέλος τρίτου δεκαλέπτου. Χάρις τους πολύ καλούς Παπαντωνίου και Ντελινινκάιτις η ΑΕΚ ξεκινάει το τελευταίο δεκάλεπτο διατηρώντας μια μικρή διαφορά πόντων (59-65), όμως ο ΠΑΟΚ έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Αμερικανούς του και τον Μαργαρίτη καταφέρνει να μειώσει τη διαφορά λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού στους τρεις πόντους. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες έκαναν αλλεπάλληλα φάουλ η μια στην άλλη, όμως η ΑΕΚ διατηρούσε μια μικρή διαφορά έχοντας το πάνω χέρι. Και κάπου εκεί και με το σκορ στο 70-71 για την ΑΕΚ και έχοντας 13 δευτερόλεπτα για να εκδηλώσει επίθεση, ο Νώντας Παπαντωνίου πατάει γραμμή, η κατοχή περνάει στον ΠΑΟΚ και με τρίποντο 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κάνει το 73-71. Τα υπόλοιπα δευτερόλεπτα κύλισαν χωρίς αποτέλεσμα και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που μόλις δύο φορές έμεινε πίσω στο σκορ (2-0, 73-71).

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X