Πρώτη «πόρτα» για τον Μάνταλο

Ο Μάνταλος μιλά αποκλειστικά στο enwsi.gr: «Σημαντικό γιατί νικήσαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos2-μανταλοςΣτην ΑΕΚ πληροφορήθηκαν πως πορτογαλική ομάδα ετοιμάζει σούπερ πρόταση για τον διεθνή άσο, με τον «τίγρη» όμως να τους κόβει την… όρεξη! Οι εμφανίσεις του Πέτρου Μάνταλου με την ΑΕΚ είναι λογικό να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που δεν κλήθηκε τυχαία και τόσο νωρίς στην Εθνική. Ο Μάνταλος είναι ο κορυφαίος Έλληνας επιτελικός μέσος, κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της χώρας μας και αποτελεί τον ηγέτη της «Ένωσης» της επόμενης μέρας. Σκοράρει, μοιράζει, οργανώνει, μαρκάρει και κάνει στο γήπεδο όλα όσα απαιτούνται από τα σύγχρονα επιθετικά χαφ, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τις εμφανίσεις και την εξέλιξη του 23χρονου άσου.

Και όλα τα παραπάνω δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και σε ομάδες του εξωτερικού, που έχουν ανεπτυγμένο σκάουτινγκ και παρακολουθούν την πορεία πολλών σούπερ εξελίξιμων παικτών ανά την Ευρώπη. Και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μάνταλος. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημερώθηκαν τις τελευταίες μέρες πως μεγάλη ομάδα της Πορτογαλίας όχι μόνο παρακολουθεί την πορεία του Μάνταλου, αλλά όντας εντυπωσιασμένη από τα προσόντα του «μαέστρου» της ΑΕΚ, ετοιμάζει σούπερ πρόταση για να τον αποκτήσει! Πληροφορία που έφτασε όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις και στα… αυτιά του ηγέτη της «Ένωσης», του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον «Τίγρη» να δίνει άμεση απάντηση πάνω σε αυτό το ζήτημα!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο πως ο Μάνταλος δεν πωλείται και δεν θα μπει καν στη διαδικασία να συζητήσει το οικονομικό σκέλος, αφού ο 23χρονος είναι βασική μονάδα της ΑΕΚ που επιστρέφει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει περίπτωση να τον παραχωρήσει! Ο «Δικέφαλος» του «Τίγρη» είναι πλέον μια ομάδα που αγοράζει και δεν ξεπουλάει τα περιουσιακά της στοιχεία, με τον Μάνταλο να είναι ένα από τα σημαντικότερα που διαθέτει. Και έτσι, χωρίς πολλά-πολλά, κόπηκε και η όρεξη των Πορτογάλων για την απόκτηση του Μάνταλου, για τον οποίο όπως είπαμε και παραπάνω η πρόταση ήταν στα… σκαριά.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X