Ας δούμε ποιος θα τον σταματήσει

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis agia sofiaΗ σιγουριά και η βεβαιότητα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αμέσως στο τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ήταν ό, τι χρειαζόταν ο κόσμος της Ένωσης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τόσο ύστερα απ’ ότι είχε προηγηθεί στη συνάντηση των παλαιμάχων με τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το (αστείο πραγματικά) σχέδιο της δημοτικής αρχής να χαρίσει (!!!) γήπεδο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Τόσο …Large έγινε πια αυτός ο δήμος; “Είναι να γελάει κανείς”, που έλεγε και ο αείμνηστος Φίλιππος Συρίγος.

Δεν ξέρω για εσάς (και ειλικρινά θα ήθελα τη γνώμη σας), εμένα πάντως προσωπικά, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να μη γίνει το γήπεδο. Όσος χρόνος κι αν περάσει, όσα εμπόδια κι αν μπουν (που θα μπουν), ο στόχος θα επιτευχθεί. Το ότι θα υπάρξει περισσότερη καθυστέρηση, λόγω και των εκλογών το θεωρώ δεδομένο, αλλά το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να προχωρήσει η διαδικασία. Αν πράγματι η χθεσινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανοίγει το δρόμο για τη χρηματοδότηση των 20 εκ. ευρώ και η κ. Δούρου δε σηκώσει νέο …μπαϊράκι, τότε είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί λύση. Τα χρήματα αυτά άλλωστε τα δικαιούται η ΑΕΚ, όπως τα δικαιούνται και οι υπόλοιποι αθλητικοί σύλλογοι. Σε περίπτωση βέβαια που δε δοθούν, το “μαχαίρι και το καρπούζι” είναι (όπως και τώρα) στα χέρια του Μελισσανίδη.

Σε ότι αφορά στη συνάντηση των παλαιμάχων με τον Αλέξη Τσίπρα, η ατάκα του Στέλιου Μανωλά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει ότι απ’ την πλευρά του κόμματος της αντιπολίτευσης δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να βρεθεί λύση στην κόντρα της ΑΕΚ με τον δήμαρχο Νεάς Φιλαδέλφειας, η παράταξη του οποίου στηρίχθηκε ανοιχτά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα όσα άκουσαν οι παλαίμαχοι ήταν “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” πριν τις εκλογές, αλλά μάλλον κάποιοι έχουν ξεχάσει ότι τα λόγια πλέον δεν αρκούν για να πείσουν. Έχουν αλλάξει οι εποχές και μόνο με πράξεις μπορεί να διαφοροποιηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως το μόνο που κατάφερε στη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα και να φανερώσει την αδυναμία του να δώσει τη λύση που περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X