Ετοιμάζουν μεγάλη έκπληξη οι παλαίμαχοι

Ετοιμάζουν μεγάλη έκπληξη οι παλαίμαχοι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmidis-κοσμιδηςΤη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ θα γίνει η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Παλαίμαχων της ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βραβευτούν να είναι και οι διασώστες της πρόσφατης τραγωδίας του πλοίου Norman Atlantic προς τους οποίους έχει γίνει ειδική πρόσκληση στο Υπουργείο Ναυτιλίας! Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα υπάρχουν κορυφαίες προσωπικότητες από την Παιδεία, όπως ο Νίκος Μαρκάτος τέως Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, την Επιστήμη όπως ο παθολόγος-ογκολόγος Πάρις Κοσμίδης που είναι και μέλος του ΔΣ της Δικέφαλος ΑΕΚ (φωτό), αλλά και από τον αθλητισμό όπως  η αθλήτρια Μαρία Σταματουλά, “χάλκινη” Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου στη σφαιροβολία κατηγορίας F32/33/34.

Αναλυτικά τα τιμώμενα πρόσωπα:

-Για την προσφορά στην Παιδεία και τον Πολιτισμό: Ν. Μαρκάτος (τέως πρύτανις ΕΜΠ)

-Για την προσφορά στην τοπική Αυτοδιοίκηση: Π. Φιλίππου (Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής)

-Για την προσφορά στην επιστήμη: Πάρις Κοσμίδης (παθολόγος-ογκολόγος του νοσοκομείου Υγεία) και Κωνσταντίνος Μπαρμπούνας, ΩΡΛ του νοσοκομείου Παίδων.

-Αθλητές ΑΜΕΑ: Μαρία Σταματούλα, Παραολυμπιονίκης, χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008

-Δημοσιογράφοι: Ανδρέας Δημάτος (διευθυντής της εφημερίδας Goal) και Γιώργος Νικολάου, ρεπόρτερ της Ώρα των Σπορ και Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

-Παράγοντες της ΑΕΚ: Νίκος Παρίσης και Στέλιος Γαντζούλας και η Ανθή Παπακώστα που είναι στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ

-Καλλιτέχνης: Ο Μίλτος Πασχαλίδης

-Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: Άκης Ζήκος και Λευτέρης Ιστόριος

-Ποδοσφαιριστής εν ενεργεία: Βαγγέλης Πλατέλλας

-Αθλητές ερασιτεχνικής ΑΕΚ: Γιώργος Ζαχαριάδης, ο Πόντιος υπερμαραθωνοδρόμος που διανύει μεγάλες αποστάσεις με το προσωνύμιο Τεμόν ΑΕΚ και το 2014 έγινε ο τρίτος άνθρωπος στον κόσμο που υλοποίησε τον Φειδιππίδειο άθλο, διανύοντας την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα.

-Ομάδες της ΑΕΚ: η μπασκετική ΑΕΚ για την επιστροφή στην Α1

-Επώνυμοι Ενωσίτες οπαδοί: Ο εφοπλιστής Νίκος Λαιμός, ο Παναγιώτης Κοσταγιάννης, η πρώην δημοσιογράφος και νυν πολιτικός Νατάσσα Ράγιου και ο επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Στιβ Κακέτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X