Ανακοίνωση Σ.Φ ΑΕΚ Ν.Πιερίας - Κατερίνης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

30xronia_sf katerinhsΣε ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη του συνδέσμου μέσω ανακοίνωσης προχώρησε ο Σ.Φ ΑΕΚ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την κοπή της πίτας, προαναγγέλλοντας παράλληλα την παρουσία του στον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

«Προσκαλούμε τα μέλη και φίλους μας σήμερα στις 8μ.μ στα γραφεία μας(Εμπορικό κέντρο ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ) στην κοπή πίτας μας. Όπως κάθε χρόνο οι μικροί Ενωσιτες θα έχουν την δική τους πίτα και δωράκια ΑΕΚ!!! πρόσφορα του Συνδέσμου μας. Οι τυχεροί απο τις πίτες των μεγάλων και των μικρών θα έχουν ξεχωριστά δώρα. Την γιορτή μας θα ζεστάνουν μουσικά ο Γιαννης Μπεκιροπουλος με το μπουζούκι του και ο Νικος Γκανας με την κιθάρα του. Βασιλόπιτες, γλυκίσματα και εκπλήξεις σας περιμένουν!!! Την Πέμπτη μπαίνει 1000 τις ΕΚΑΤΟ πούλμαν για το ΟΑΚΑ τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Συμμέτοχες στα γραφεία μας καθημερινά και στα τηλ.2351037727.6937163105 και w.up 6980759770.Επισης σήμερα ξεκιναει η διάθεση των προσκλήσεων του ετήσιου χορού μας που θα γίνει το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στην ”ΠΙΕΡΙΔΑ”.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΥΓ.Εκτος απο αυτους που πολεμανε το γήπεδο μας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X