Κατσουράνης: «Μίλησα με τον Μελισσανίδη και τελειώσαμε ήρεμα και ωραία»

Περιμένει την κίνηση ο Κατσουράνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis-κατσουρανηςΤο παρασκήνιο της πιθανής μεταγραφής του στην ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποκάλυψε ο Κώστας Κατσουράνης. «Μιλήσαμε με τον κ. Μελισσανίδη, φτάσαμε κοντά, μου είπε πως η ΑΕΚ θα πάρει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή με πολύ μέλλον, όπως και έγινε (σ.σ. τον Γιόχανσον). Μιλήσαμε πολύ καλό τρόπο τηλεφωνικώς και τα πράγματα τελείωσαν ήρεμα και ωραία», είπε ο διεθνής άσος στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, ο Κατσουράνης έδωσε τη δική του εκδοχή. «Δεν με πικραίνει. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως θέλει. Δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο πάνω από την ΑΕΚ. Με αυτήν την ΑΕΚ είμαι, αυτήν την ΑΕΚ αγάπησα. Δεν είχα τίποτα να φοβηθώ για το ποια ομάδα είμαι. Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να δώσεις ταυτότητα». Ενώ για το μέλλον, δεν έκρυψε πως παραμένει όνειρο το κλείσιμο της καριέρας του με τα «κιτρινόμαυρα». «Ιδανικό θα ήταν, αλλά στο ποδόσφαιρο ιδανικό δεν υπάρχει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ατρόμητο».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X