Βλαχομήτρος: "Το να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ είναι μοναδικό"

Σε πρόγραμμα «προστασίας» οι 17άρηδες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlaxomitros1Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν καταφέρει να κάνουν το βήμα ανόδου προς την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, αν και γεννημένος μόλις   στις 3 Ιουλίου του 1997. Ο νεαρός άσος της “Ένωσης” μας μίλησε για τον προπονητή που τον έφερε στην ΑΕΚ, το δέος που προκαλεί η παρουσία του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ομάδας και για τη… συμπεριφορά των συμμαθητών του στο σχολείο μετά το γκολ του στον αγώνα με τον Πανναξιακό.

Ποιος σε έφερε στην ΑΕΚ;

“Στην ΑΕΚ με έφερε ο κ. Μιχάλης Βλάχος πριν από τρία χρόνια. Ο κ. Βλάχος ήταν και ο πρώτος μου προπονητής στην ομάδα.”

Θέλεις να μιλήσεις λίγο για τις συνθήκες που επικρατούν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ;

“Στις ακαδημίες της ΑΕΚ γίνεται εξαιρετική δουλειά. Οι συνθήκες είναι ιδανικές ενώ είμαστε όλοι για οικογένεια. Σίγουρα το να μπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου για αγώνα της πρώτης ομάδας και να φορέσεις αυτή τη βαριά φανέλα, μοιάζει σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Απίστευτες στιγμές γεμάτες με έντονα συναισθήματα. Το ότι κατάφερα να σκοράρω σίγουρα ήταν κάτι που έκανε τη συγκυρία αυτή ακόμα πιο… απίστευτη! Ένιωθα τη χαρά του κόσμου και ένιωσα ένα απίστευτο συναίσθημα. Αξέχαστη στιγμή.”

Πώς είναι για ένα παιδί της ηλικίας σου το να προπονείται με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ;

“Το να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ είναι κάτι μοναδικό από άποψη εμπειρίας. Όταν είσαι νεαρός είναι απερίγραπτο να παίζεις ποδόσφαιρο με ποδοσφαιριστές που είναι φτασμένοι, τους ξέρει όλη η Ελλάδα. Μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις από μία τέτοια εμπειρία.”

Έχεις προπονητή τον Στέλιο Μανωλά. Μία μεγάλη μορφή της Ιστορίας της ΑΕΚ. Προκαλεί δέος η παρουσία του στον πάγκο;

“Σίγουρα ο κ. Μανωλάς ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές και σύμβολο για την ΑΕΚ. Το να αγωνίζεσαι υπό τις οδηγίες του αποτελεί τιμή για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Μόνο η παρουσία του στον πάγκο προκαλεί δέος. Απλά μία τεράστια προσωπικότητα, με μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ.”

Πώς σε αντιμετώπισαν στο σχολείο όταν σκόραρες την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Πανναξιακό;

“Στο σχολείο οι συμμαθητές μου με αντιμετώπισαν με… θαυμασμό και μου ευχήθηκαν τα καλύτερα! Βεβαίως, γνωρίζω ότι αυτά είναι μόνο η αρχή. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Ο δρόμος είναι μεγάλος και μόνο η δουλειά και η διάρκεια μπορούν να κρίνουν έναν ποδοσφαιριστή”

ΠΗΓΗ: “Contra.gr”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X