Ιβάνοβα στο enwsi.gr: "Ανατριχίλα με αυτόν τον κόσμο" (VIDEO)

ivanovaΗ γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πραγματοποίησε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μια εξαιρετική πορεία και το τέλος του έτους τη βρίσκει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, με τις αθλήτριες της να έχουν βάλει ψηλά τον πήχη.

Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα λίγο πριν την εκπνοή του 2014 μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την πορεία της ΑΕΚ στο εφετινό πρωτάθλημα, την παρουσία της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, το κέρδος της Ένωσης από τη χρονιά που πέρασε αλλά και τους στόχους της ομάδας για το νέο έτος.

Χρόνια πολλά, θα θέλαμε την εκτίμηση σου για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου που βρίσκει την ΑΕΚ στην πρώτη τετράδα και αν η πορεία αυτή ήταν η αναμενόμενη ή ίσως κάτι που δεν περίμενες;

«Εγώ προσωπικά το περίμενα, το είχα πει ότι έχουμε πολύ καλό ρόστερ, έχουμε δείξει αν και δεν έχουμε ονομάσει τη φετινή χρονιά πρωταθλητισμού, ότι μπορούμε να στεκόμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις πολύ άξια με πολύ δουλειά και κόπο και προσπάθεια από όλους από τους παράγοντες μέχρι τους φροντιστές. Εγώ είμαι ευχαριστημένη έχω μια γλυκιά γεύση από το 2014 για την ΑΕΚ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ συνεχίζουμε να το κάνουμε. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Οι ήττες μπορούν να έρθουν είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά το θέμα είναι τι αποκομίζουμε από αυτές.»

Ποιο πιστεύεις ότι συνολικά είναι το κέρδος; Τι έχει κερδίσει η ομάδα από την παρουσία της στον πρώτο γύρο;

«Η ομάδα έχει κερδίσει εμπειρίες, έχει κερδίσει υψηλή αυτοπεποίθηση κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μιας ομάδας και κυρίως έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων.»

Που στοχεύουμε για το 2015; Ο στόχος της τετράδας είναι εφικτός;

«Πιστεύω πως είναι εφικτός, σαφέστατα ο δεύτερος γύρος θα είναι διαφορετικός γιατί ήδη έχουμε συναντηθεί με όλες τις ομάδες και έτσι ξέρεις τον αντίπαλο αλλά και πως θα τον αντιμετωπίσεις. Πιστεύω πως, υγεία πάνω από όλα αν έχουμε γιατί είμαστε και λίγες, η τετράδα θα έρθει όταν είμαστε υγιείς και αγωνιζόμαστε όπως πρέπει θα έρθει και ο στόχος μας»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

[youtube id=”RmADskRXxF0″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X