"Μου αρέσει να ηγούμαι", ξεκαθάρισε ο Μενσά Μπονσού στις δηλώσεις του

Η άφιξη του Μενσά-Μπονσού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa_bonsu_alexiou_nikolaou_hinas3Ιστορική ομάδα χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την ΑΕΚ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μενσά Μπονσού. Έδειξε μάλιστα νωρίς τις διαθέσεις του, δηλώνοντας έτοιμος να μπει αύριο στο παρκέ για να βοηθήσει την Ένωση να φτάσει στη νίκη. Ο Μπονσού μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook και τόνισε μεταξύ άλλων ότι διατηρεί φιλία με τους Χόλντεν και Μπετς που έχουν φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά:

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω, να βρω «χημεία» με τους συμπαίκτες μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Η ΑΕΚ μου προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι από την αρχή και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Μου αρέσει να ηγούμαι».

Για την ιστορία της ΑΕΚ: «Εννοείται πως ξέρω πως ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Άλλωστε, έπαιξαν στην ΑΕΚ δύο φίλοι μου, ο Τζέι Αρ Χόλντεν και ο Άντριου Μπετς με τους οποίους μιλάω συχνά και μου έχουν αναφέρει αρκετά πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με στόχους, εγώ είμαι ένα παίκτης με φιλοδοξίες, οπότε θεωρώ ότι πήρα μία σωστή απόφαση για την καριέρα μου».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον αυριανό αγώνα και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X