Ο Κατσουράνης και οι "καλύτεροι"

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis2Στην υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη και της επιστροφής του στην ΑΕΚ υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις. Αρκετός κόσμος της ομάδας επιθυμούσε διακαώς να τον ξαναδεί στα κιτρινόμαυρα, ενώ κι ένα μεγάλο μέρος των φίλων της Ένωσης δεν ήθελε καν να μπει στη διαδικασία συζήτησης.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, απ’ τη στιγμή που ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας συμφωνούσε στο να υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες με οψιόν από την ΑΕΚ, χάθηκε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να ώστε να προστεθεί στο ρόστερ ένας έμπειρος και ιδιαίτερα ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να κάνει τη διαφορά και από το καλοκαίρι …βλέπουμε. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, σαφώς επηρεασμένοι και από τις αντιδράσεις του κόσμου στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, σε συνδυασμό με τις συζητήσεις που κάνουν και με άλλους μέσους από την ευρωπαϊκή αγορά, αποφάσισαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες να απορρίψουν τον Κατσουράνη. Το μέλλον θα δείξει αν έκαναν σωστά ή όχι.

Αυτό όμως που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να δούμε τελικά στην πράξη για ποιον παίκτη αποφάσισαν να πουν “όχι” στην επιστροφή του “Κατσούρ” στην ΑΕΚ. Θεωρητικά στον προγραμματισμό της ομάδας υπάρχουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές απ’ τον πρώην “άσο” της Πούνε Σίτι για τη μεσαία γραμμή και γι’ αυτό δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ας τους δούμε λοιπόν και άμεσα. Δε θα πρέπει να υπάρχει καθυστέρηση. Η Ένωση οφείλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να κλείσει τις “τρύπες” του ρόστερ και με την επανεκίννηση του πρωταθλήματος, αλλά και με την επιστροφή στις υποχρεώσεις του κυπέλλου να εμφανίσει ένα ακόμα πιο πλήρες ρόστερ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X