Πάνω στον Ίνγκλις θέλει να "χτίσει" την ...πρωταγωνίστρια ΑΕΚ ο Αγγελόπουλος

ΦΩΤΟ από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english2Τέλος καλό, όλα καλά για την «Βασίλισσα» με την υπόθεση του Κάρλ Ίνγκλις, o οποίος θα παραμείνει στο ρόστερ της έως το τέλος της σεζόν. Δεν χρειάζεται να γίνει και πάλι ιδιαίτερη αναφορά στην αξία του παίκτη. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η ΑΕΚ διατηρεί στη «μηχανή» της έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του φανερώνουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, αφού σουτάρει με ποσοστό 46,94 % στα δίποντα, 42,59 % στα τρίποντα έως τώρα στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο, ενώ δίνει 4 ασίστ ανά αγώνα. Ο Καναδός «μπόμπερ» σκοράρει 19,86 πόντους κατά μέσο όρο και αποτελεί τη βασική «πηγή κινδύνου” για τις αντίπαλες άμυνες.

Όλα αυτά τα γνωρίζει τόσο ο Ντράγκαν Σάκοτα, όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος του έκανε τη καλύτερη δυνατή πρόταση ώστε να μείνει στη “Βασίλισσα”. Το «αφεντικό» της Ένωσης άλλωστε θέλει να χτίσει την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα πάνω στους Ίνγκλις και Σάκοτα.  Είναι γεγονός ότι η Ένωση χρειάζεται την κλάση του Ίνγκλις αν θέλει να πραγματοποιήσει την επίτευξη του στόχου της για φέτος, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Play off.

Αυτό που προέχει για την ώρα όμως είναι το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο το Ρέθυμνο που δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και το γεγονός ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει τον Καναδό στη διάθεσή του αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΑΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X