Οι δεύτερες σκέψεις που κάνουν στην ΑΕΚ για το θέμα του Κατσουράνη

Κατσουράνης: «Η μπάλα πήγε ακριβώς εκεί που ήθελα να πάει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranisΑργά χθες το βράδυ το enwsi.gr σας μετέφερε την απόλυτη πραγματικότητα στο θέμα της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη. Την αλήθεια για το πως βλέπει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής το ενδεχομένο της μετακίνησης του στην ΑΕΚ. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα υπογράψει στην Ένωση. Η περίπτωση του πρώην διεθνή μέσου δείχνει να είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ο Κατσουράνης επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο στην ΑΕΚ έχουν το ζήτημα υπό σκέψη. Στα Σπάτα “ζυγίζουν” όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης μεταγραφής και δείχνουν να μην βιάζονται. Κάποιες πηγές μάλιστα τόνιζαν ότι πλέον οι πιθανότητες ένταξης του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι λιγότερες, από όσες τις προηγούμενες ημέρες.

Είναι ένα θέμα πάντως που συζητιέται έντονα στα γραφεία της ομάδας, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι υπήρξαν και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του. Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι ουδέποτε ο “Κατσουρ” ζήτησε κλειστό συμβόλαιο ενάμιση έτους από την ΑΕΚ, όπως κυκλοφόρησε γιατί πολύ απλά δεν μίλησε με κανέναν από την ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X