Μένει στην ΑΕΚ ο παικταράς, επιστρέφει ως την Πέμπτη ο Ινγκλις στην Αθήνα

Λέει το…yes ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglish1-ινγκλιςΤον ηγέτη της ομάδας για την επόμενη σεζόν φαίνεται πως εξασφάλισε η ΑΕΚ. Επειτα από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και πολύ μεγάλες προσπάθειες του Μάκη Αγγελόπουλος, ο Καρλ Ινγκλις θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ενωσης. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο Καναδός άσος έχει στείλει θετικό μήνυμα για την παραμονή του και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να προλάβει τον κυριακάτικο «τελικό» με το Ρέθυμνο.

Ο Ινγκλις φαίνεται πως πείστηκε από την επιμονή και την αξιοπιστία του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, που ήθελε τον παίκτη και κατάφερε να τον πείσει να συνεχίσει στην ΑΕΚ παρά τις αντιξοότητες. Ο Καναδός βλέπει με θετικό μάτι ακόμα και την επέκταση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά, καθώς βλέπει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στη «Βασίλισσα» και βάζει ξανά την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού με την απόκτηση πρωτοκλασάτων παικτών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X