Είπαν τα…κάλαντα με πεντάρα

Είπαν τα…κάλαντα με πεντάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-iraklis-αεκ-ηρακλήςΜε ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της για το 2014. Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση, η Ενωση διέλυσε με 5-1 τον Ηρακλή Ψαχνών και συνεχίζει αήττητη την τρέχουσα περίοδο. Παρά τις πολλές αλλαγές στην 11άδα από τον Δέλλα, η ΑΕΚ είχε στιγμές που έκρυψε τη μπάλα, υπό τη μπαγκέτα του σούπερ Μάνταλου, με τον σεληνιασμένο Πλατέλλα να συνεχίζει ακάθεκτος και τον Μπρέσεβιτς να είναι πολυβόλο.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά για να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς. Και το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πίεσε ψηλά, προκαλώντας «ασφυξία» στην άμυνα του Ηρακλή Ψαχνών και κατάφερε πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο στην αναμέτρηση να σκοράρει δύο φορές. Ο Μάνταλος ήταν και στις δύο περιπτώσεις ο δημιουργός, που μοίρασε ιδανικά τη μπάλα πρώτα για τον Μπρέσεβιτς και έπειτα για τον Πλατέλλα.

Επιθετικά η ΑΕΚ «κεντούσε», αλλά αμυντικά είχε ζητήματα και πάλι. Η μεσοαμυντική λειτουργία δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Εύβοιας να βρίσκει τρόπο να φτάνει εύκολα στην εστία του Ανέστη. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Ενωσης απέδειξε και πάλι πως είναι ο φύλακας άγγελος της «κιτρινόμαυρης» εστίας και όσες φορές απαιτήθηκε φώναξε παρών και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα και με την ασφάλεια των δύο τερμάτων, η ΑΕΚ έριξε ρυθμό. Οι παίκτες της έψαξαν πολλές φορές κάτι εξεζητημένο στις προσπάθειες τους και δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Σταδιακά, μετά το ημίωρο ανέβασαν ρυθμό και έτσι έφτασαν και στο τρίτο γκολ με την προσπάθεια του Ντούνη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η άνοδος του Ανάκογλου, αλλά και η αμοιβαία αλλαγή θέσεων του Πλατέλλα με τον Ντούνη.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε νωχελικά και δεν είχε τη σπιρτάδα του πρώτου μέρους. Ελειψε η καλή κυκλοφορία και ο γρήγορος ρυθμός του πρώτου μέρους και οι «κιτρινόμαυροι» απειλούσαν μόνο με ατομικές προσπάθειες και χάρη στα κέφια του Πλατέλλα. Μοιραία, σε τέτοιες περιπτώσεις έρχεται και η ζημιά, που για την ΑΕΚ ήταν το γκολ του Μπακομήτρου με καρφωτή κεφαλιά, σε φάση που βρέθηκε σε ύπνωση η «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

Ο Δέλλας έκανε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα και υπήρξε νέα πνοή. Οι λύσεις βέβαια ήρθαν και πάλι από τις «στημένες» φάσεις. Δυο αριστοτεχνικές εκτελέσεις κόρνερ του Μάνταλου έφεραν τα γκολ από τον Μπρέσεβιτς (έπειτα από κεφαλιά ασίστ του Αραβίδη) και του Λαμπρόπουλου. Πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά και ο Τσεβάς και η ΑΕΚ έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2014, με τον Μάνταλο να ψάχνει ως το φινάλε ένα προσωπικό γκολ, μοιράζοντας ωραίες εικόνες στον κόσμο.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61’ Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μ. Ντούνης (72’ Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80’ Τσεβάς)

Ηρακλής Ψαχνών (Γ. Φοιρός, 4-5-1): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης (46’ Νάκας), Κοτίτσας (81’ Πολίτης), Τσιμόντζι (80’ Χατζηστάμου), Ράντι, Σικαλιάς, Γουόρντεν

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Παναγιωτόπουλου είδαν ο Πλατέλλας (66’), Μ. Ντούνης (69’), Γουόρντεν (69’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X