Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την θετική απάντηση του Ίνγκλις

Το πάλεψε αλλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english1-ινγκλιςΕδώ και μερικές ώρες έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την θετική έκβαση στο σίριαλ με τον Καρλ Ίνγκλις και την ΑΕΚ. Είναι σαφές ότι οι προσπάθειες που έγιναν το τελευταίο διάστημα από τον Μάκη Αγγελόπουλου φαίνεται ότι θα αποφέρουν καρπούς. Αυτή την στιγμή υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι τα πράγματα με τον Καναδό άσο της ΑΕΚ βαίνουν καλώς. Και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν τα ευχάριστα μαντάτα.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν με αγωνία το πολυπόθητο “ναι” του Ίνγκλις προκειμένου να φύγει ο μεγαλύτερος βραχνάς της ΑΕΚ για τη φετινή χρονιά. Είναι δεδομένο ότι άπαντες θεωρούν ότι η παρουσία του Καναδού μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να κάνει την υπέρβαση και έχουν κάνει τα πάντα για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Πλέον φαίνεται να απομένουν τυπικές λεπτομέρειες και η απάντηση του Ίνγκλις αναμένεται να είναι θετική. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ομάδα που να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και ο Καναδός φαίνεται να έχει αποφασίσει την παραμονή του στην Ένωση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X