Τσεκάρει και Φοντέ

Τσεκάρει και Φοντέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

II LIGA 2012/2013Στο πρόσφατο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Πορτογαλία, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται να τσέκαρε την περίπτωση του Πορτογάλου Ρουί Φοντέ που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.  Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα Live Sport σε σημερινό της δημοσιευμα, που τονίζει ότι γίνεται προσπάθεια να έρθει στην Ένωση, ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι και οψιον αγοράς.

Ο Φοντέ ξεκίνησε την καριέρα του από τα παιδικά τμήματα της Σπόρτινγκ Λισσαβώναςλ, ενώ το 2008 πήγε στην Άρσεναλ. Από εκεί δόθηκε δανεικός λίγους μήνες στην Κρίσταλ Πάλας, μετρώντας 10 συμμετοχές για να γυρίσει το καλοκαίρι του 2009  στη Σπόρτινγκ. Δόθηκε και πάλι δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ και στη συνέχεια στην Εσπανιόλ, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε αρχικά στη δεύτερη  ομάδα το 2010 (22 συμμετοχές/8 γκολ) ενώ μετά προβιβάστηκε και στην πρώτη. Μάλιστα  η Ισπανίκη ομάδα το καλοκαίρι του 2011 τον αγόρασε. Έμεινε εκεί για 2 χρόνια, μετρώντας μαζί της 29 συμμετοχές και ένα γκολ, για να μετακομίσει μετά στην Μπενφίκα από το 2013, έχοντας ως τώρα με τη β’ ομάδα της 23 συμμετοχές και 15 γκολ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X