Μετρούν αντίστροφα στην ΑΕΚ και περιμένουν τη θετική απάντηση του Ίνγκλις

Το πάλεψε αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english2-ινγκλιςΗ μεγάλη ώρα του Καρλ Ίνγκλις έχει φτάσει. Ο Καναδός αναμένεται τις επόμενες ώρες να απαντήσει στην ΑΕΚ, όντας έτοιμος να πει το ναι στους κιτρινόμαυρους. Πρόκειται για ένα σίριαλ την ολοκλήρωση του οποίου περιμένουν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Άλλωστε πρόκειται για τον μεγάλο σταρ της Ένωσης, η οποία μπορεί να αναζητήσει φέτος την υπέρβαση, έχοντας στις τάξεις της μια πραγματική «καλαθομηχανή».

Ο Ίνγκλις δεν έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα. Έχει «ζυγίσει» τα δεδομένα και ετοιμάζεται να δώσει καταφατική απάντηση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει τα πάντα για να δελεάσει τον Ίνγκλις και πλέον φαίνεται να μετράμε αντίστροφα για την απάντηση του. Έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση,  γι’ αυτό ακριβώς, μιλά σχεδόν καθημερινά με τον Καναδό μπόμπερ και του δείχνει πόσο πολύ τον θέλει στην ΑΕΚ.

Το περιθώριο που υπάρχει στον Καναδό είναι μέχρι την Δευτέρα, αλλά στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι η απάντηση θα έρθει νωρίτερα. Και μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Ίνγκλις όχι μόνο θα υπογράψει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά και για έναν ακόμα χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X