Ρόβας: «Περαστικά στον Μιγκέλ, νίκη και την Κυριακή για ήρεμες γιορτές»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωστήρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÖÙÓÔÇÑÁÓ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)στην ενδεκάδα για τον Βασίλη Ρόβα μετά από καιρό, επιστροφή και στις καλές εμφανίσεις παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί σήμερα στο δεξί άκρο της άμυνας. Μια θέση που δεν είναι η φυσική του ωστόσο έδωσε τα πάντα και βοήθησε την ΑΕΚ και τον Πλατέλλα να απελευθερωθούν από αυτή την πλευρά επιθετικά.

Ο έμπειρος χαφ της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μιγκέλ, γρήγορα κοντά μας να είναι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Μας επηρέασαν οι πολλές αλλαγές σήμερα. Το περίμενα γιατί δεν είχαμε ρυθμό. Στο δεύτερο παίξαμε καλά και πήραμε νίκη με το σκορ που είδατε. Ο Φωστήρας κάνει τρομερή δουλειά με τον Βαζέχα που φαινόταν και σε Καλλιθέα τι δουλειά έκανε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε και την Κυριακή για να κάνουμε με ηρεμία γιορτές. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο να παίξω δεξιά στην άμυνα. Εγώ δουλεύω καθημερινά σκληρά με τον προπονητή μου και κάνω ότι μου ζητά. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X