Επιστροφή με τεσσάρα και σούπερ…τριάδα

Επιστροφή με τεσσάρα και σούπερ…τριάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-fostiras-αεκ-φωστηραςΤα αρνητικά αποτελέσματα ξεπερνιούνται με καλές εμφανίσεις και ευρείες νίκες. Ετσι έκανε και η ΑΕΚ, που άφησε πίσω πολύ γρήγορα την κακή εικόνα στο Κρανίδι και επέστρεψε στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις, νικώντας με 4-0 τον Φωστήρα. Επειτα από ένα προβληματικό πρώτο ημίχρονο που η ΑΕΚ χρειάστηκε τον σούπερ Ανέστη, στο δεύτερο μέρος η Ενωση ανέβασε ρυθμό, εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με άξονες τους εξαιρετικούς Πλατέλλα και Μάνταλο έφτασε σε πολύ εντυπωσιακή νίκη.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Δέλλας στην 11άδα ήταν αναμενόμενο πως θα επηρέαζαν τη συνοχή της ομάδας. Αν σε αυτό προστεθεί και η αναγκαστική αποχώρηση του Κορδέρο λόγω τραυματισμού, γίνεται σαφές γιατί η ΑΕΚ άργησε να μπει στο παιχνίδι. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 11’, όταν ο Ρόβας γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Πλατέλλας πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γκέκας κατάφερε να μπλοκάρει. Ωστόσο, μετά το πρώτο 20λεπτο η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει στροφές. Σκόραρε με τον Αραβίδη και τον Φαγιέ, αλλά δεν μέτρησε κανένα τέρμα (το πρώτο ορθώς ως οφσάιντ, το δεύτερο κακώς καθώς είχε περάσει τη γραμμή).

Τη λύση στην ΑΕΚ έδωσε ο…δαιμονισμένος Πλατέλλας. Ο εξτρέμ της Ενωσης επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται στο ημίωρο της αναμέτρησης. Πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διαγώνιο ευθύβολο σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Η ΑΕΚ είχε πάρει προβάδισμα, ωστόσο υπήρχαν πολλά κενά στη μεσοαμυντική λειτουργία. Οι Ανάκογλου και Φαγιέ δεν μπορούσαν να κλείσουν τους διαδρόμους και οι παίκτες του Φωστήρα έφταναν με χαρακτηριστική ευκολία μπροστά στον Ανέστη. Αλλά ο Ανέστης είχε κατεβάσει ρολά και δεν μπορούσε κανείς να τον νικήσει, όσες προσπάθειες και αν έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ προσπάθησε να συμμαζέψει τα πολλά αμυντικά προβλήματα και κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Ανέστη. Αυτό που έλειψε όμως ήταν η φαντασία και η κίνηση επιθετικά. Οι «κιτρινόμαυροι» επιδίδονταν σε ατομικές προσπάθειες δίχως ουσία και είναι ενδεικτικό πως η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 61’ με δυνατό μονοκόμματο σουτ του Ζόριτς. Ο Φωστήρας δεν φοβήθηκε το ματς, είχε ρυθμό και έψαχνε το γκολ, αλλά έμεινε με παίκτη λιγότερο έπειτα από σωστή αποβολή του Μουστόγιαννη.

Ο Ζόριτς ήταν εκείνος που κέρδισε και το (καθαρό) πέναλτι από τον Τεγούση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μάνταλο να «κλειδώσει» τη νίκη για την ΑΕΚ. Ο Δέλλας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Τζανετόπουλο αντί του Φαγιέ που δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, ενώ εμφανίστηκε έπειτα από καιρό ο Ντούνης. Οι «κιτρινόμαυροι» έβρισκαν πλέον χώρους και έτσι στο 79’ οι Πλατέλλας και Μάνταλος έκρυψαν τη μπάλα, με τον πρώτο να σκοράρει με δυνατό βολέ και να δίνει διαστάσεις στη νίκη της Ενωσης. Λίγο μετά, ο Ντούνης

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Πεταυράκης, Κορδέρο (18’ Ανάκογλου), Φαγιέ (65’ Τζανετόπουλος), Πλατέλλας, Μάνταλος, Ζόριτς (75’ Μ. Ντούνης), Αραβίδης

Φωστήρας (Κ. Βαζέχα, 4-2-3-1): Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπίρης, Κακαράς, Μεντί (80’ Μπελέρης), Τεγούσης, Ράμα (65’ Τσεμπέσι), Σακελλαρίου (70’ Ματσούκας)

Την κίτρινη κάρτα του Παπαγεωργίου είδαν οι Ζόριτς (6’), Φαγιέ (26’), Αραβίδης (62’), Μεντί (46’), Μουστόγιαννης (51’), Τεγούσης (71’), ενώ αποβλήθηκε ο Μουστόγιαννης (59’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X