Ψήφισμα πολιτών: Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας να διευκολύνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo11Με ψήφισμα και συλλογή υπογραφών από την προσεχή Τετάρτη μέσω internet, site της Νέας Φιλαδέλφειας καλεί την Δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας να βοηθήσει και να διευκολύνει την ΑΕΚ να φτιάξει το νέο της γήπεδο.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι πιστεύουμε πως η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια (και πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια) θα συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην πορεία του ιστορικού συλλόγου, όσο και στην ανάπτυξη της πόλης και στην ευημερία των κατοίκων της. Στα πλαίσια αυτής της θέσης μας, ξεκινάμε μέσα στα επόμενα 24ωρα, τη συλλογή υπογραφών των αναγνωστών μας, ότι συμφωνούν με το παρακάτω κάλεσμα προς τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. Η συλλογή των υπογραφών θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου και θα γίνει και μέσω του ιστότοπού μας αλλά και χειρόγραφα.

Το κάλεσμα, με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν, θα σταλεί στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, από τη δεκαετία του ’30.

Ο Δικέφαλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, η σχέση όμως των δύο πλευρών πρέπει να είναι αμφίδρομη.

Πιστεύουμε ότι η κατασκευή του νέου γηπέδου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της πόλης και στην ευημερία των κατοίκων της.

Καλούμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες, πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια, έτσι ώστε να διευκολύνει την κατασκευή του γηπέδου αλλά και να αποκομίσει, παράλληλα, τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την πόλη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X