Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση στον Ίνγκλις και... περιμένει

Το πάλεψε αλλά...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english2-ινγκλιςΑπό την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άπαντες κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Καρλ Ίνγκλις είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ, ενώ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα «φόρτωσε» το αντίπαλο καλάθι με 33 πόντους. Ο Ίνγκλις ταξίδεψε χθες στην πατρίδα του κάνοντας χρήση της αδείας του. Αρκετοί έσπευσαν να τονίσουν ότι δεν θα ξαναεπιστρέψει στην χώρα μας.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο Καναδός μπορεί από τις 14 Δεκεμβρίου (χθες δηλαδή) να ενεργοποιήσει έναν όρο στο συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο έχουν κάνει την πρόταση τους για να παραμείνει ο αθλητής στην ομάδα.

Μια πρόταση που φαίνεται να έχει ικανοποιήσει τον Καναδό, που έχει δεθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και θεωρείται ο σταρ αυτής της ομάδας. Οι πιθανότητες παραμονής του στην Ένωση είναι ιδιαίτερα αυξημένες και φτάνουν μέχρι και το 70%. Ωστόσο όταν μιλάμε για τέτοιον αθλητή, πάντα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει την κατάλληλη κίνηση για να κρατήσει τον Καναδό στη «Βασίλισσα».

Ωστόσο πηγές του enwsi.gr αναφέρουν ότι σε περίπτωση που ο Ίνγκλις βρει κάτι καλύτερο και αποφασίσει να αφήσει την ΑΕΚ, τότε οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φροντίσει ήδη να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πόιντ γκαρντ που επίσης θα κάνει την διαφορά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X