Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μιλοβάνοβιτς, στην τελική ευθεία για επιθετικό

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΤο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκε και πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επιστρέφει στην βάση του πιο «σοφός» και πιο έτοιμος να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων, τις περιπτώσεις επιθετικών που παρακολούθησε.

Είναι σαφές ότι οι περιπτώσεις που τσέκαρε αφορούν κυρίως για το καλοκαίρι, αλλά οι άνθρωποι που τρέχουν το μεταγραφικό πρότζεκτ, δεν αποκλείεται να κάνουν από τώρα την κίνηση τους.

Ο Μιλοβάνοβιτς όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr παρακολούθησε συγκεκριμένες αναμετρήσεις από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Στο Ζιλ Βιθέντε – Ακαντέμικα παρακολούθησε δύο παίκτες, τον Λουίς Σίλβα και Ντιόγκο Βιάνα. Κατά κάποιες πηγές του enwsi.gr μάλιστα είδε χθες και το Γκιμάραες – Ρίο Άβε, ενώ πρόθεση του ήταν να παρακολουθήσει και το Πόρτο – Μπενφίκα, προκειμένου να κάνει και άλλες επαφές και συναντήσεις.

Ο Μιλοβάνοβιτς που επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την πορεία των επαφών που είχε, αλλά και τους παίκτες που παρακολούθησε. Μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης, αλλά και τον Τραϊανό Δέλλα αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X